dijous, 2 d’octubre del 2008

JORNADA A JORNADA____________________________________________________________________


JORNADA 3
A.E. ROSES-PERELADA


Cal felicitar els nanos pel partit d´avui contra el Perelada, del poc que he vist, ja que quan he arribat ja anaven 2 a 2, m´ha semblat que els nanos s´ho han deixat tot en el terreny de joc i l´unic que ha mancat es una mica de sort, llastima l´ultim fora de joc inexistent que ha xiulat l´arbitre.

No puc extreure gaire cosa més ja que no he vist el partit sencer i la segona part la he vist a estones, si us plau Bador, Joan, Misters o al públic en general que heu vist el partit agregueu comentaris per tal de fer una cronica més extensa.

Us demano col.laboració per fer aquest bloc més ampli, envieu fotos, agregueu comentaris, feu propostes etc...

Nanos del equip, aixo només acaba de començar, no passa absolutament res per perdre un partit, no es el primer que es perd ni sera l´ultim, apreneu dels errors, feu cas dels misters, i sobre tot milloreu el comportament, el respecte als propis companys, entrenadors, rivals i arbitres es fonamental per vosaltres. Durant aquesta setmana es facilitara el codi intern aprovat per vosaltres mateixos en el vestidor i sera d´obligat compliment per a tothom, el que ha passat aquesta setmana no es pot tornar a repetir.

No es permetra cap falta d´aquest tipus ja que esta en joc el prestigi i l´imatge, personal vostre i de l´entitat.


Fins la propera, Salut.

____________________________________________________________________

JORNADA 1
A.E. ROSES-L´ESCALA
Bon Partit el del passat dissabte contra L´Escala, els nostres nanos varen guanyar 4 a 1 en un partit molt intens en el que es va avançar L´Escala i despres varem remontar amb 2 gols d´en Batis 1 del Miquel i 1 d´en yannick. Ara toca pensar en el Base que sera el següent partit Diumenge a les 9 del mati.

Votacions "Millor Jugador" Jornada 1:

5 Punts: Guillem
4 Punts: Miquel
3 Punts: Adnane
2 Punts: Victor

1 Punt: Jose
_________________________________________