diumenge, 8 de març del 2009

SAP GREU

Sap greu que, a aquestes alçades de la temporada, tinguem que parlar d'un tema tant delicat com és el del pagament de les quotes.
Sap greu que, a aquestes alçades de la temporada, tinguem que prescindir d'alguns jugadors, en alguns casos amb un rendiment esportiu encomiable, per l'incompliment de les obligacions que han de tenir tots i cadascun dels jugadors (i, directament, dels pares) del nostre Club.
Sap greu que, en els moments de incertesa econòmica que estem atravessant, hi hagi, en alguns casos, dificultats per fer front a aquests pagaments.
Sap greu que, després d'haver ajornat el pagament en alguns casos (es va decidir, a principis de temporada, que el límit seria fins a finals de Novembre del 2008), i quan s'han posat totes les facil.litats perquè s'acabés de fer efectiu aquest pagament mitjançant fraccionaments o ajuts dels Serveis Socials Municipals, no s'ha vist enlloc cap voluntat per acabar de portar-ho a terme.
Però el que sàp més greu de tot és que, en el moment de convocar a aquests jugadors implicats per part del Coordinador del Futbol Base per poder parlar amb les seves famílies sobre el punt anterior per a poder-hi trobar una solució definitiva, se li hagi faltat al respecte col.lectivament. I això ja no es pot tolerar. A qualsevol representant del Club, sigui Entrenador, Delegat, Coordinador, Membre de la Junta o, fins i tot, personal que hi treballa desinteressadament, no se li pot faltar al respecte, ja sigui en actitud de mofa o menyspreu.
Però encara sap més greu que cap de les seves famílies s'hagi posat en contacte amb el Coordinador per demanar disculpes.
Així doncs, haurem d'acabar la temporada amb menys efectius, i potser, en alguns casos, els Entrenadors tindran dificultats per confeccionar una llista o equip amb garantíes però tot i així continuarem i de ben segur que ens en sortirem. I, al mateix temps, això sentarà precedent per a les temporades vinents.
S'havíen d'acabar les concessions i així ha sigut.
Visca l'AE Roses.

Nota: Aquesta és només la opinió personal d'un Soci i en cap moment vol representar la opinió del Club A.E. Roses, per tant, aquesta opinió es pot rebatre en qualsevol moment si així es considera oportú.