dimarts, 24 de març del 2009

Sense opcions

AE ROSES 1 - Vilamalla 4

Derrota clara contra el Vilamalla en un partit on la primera part no varem passar de mig camp i això va provocar que anéssim al descans amb un 0 a 3 desprès de 1 gol en fora de joc, 1 en pròpia porta i 1 de penal que en Sergi va estar a punt d´aturar. La segona part, suposo que desprès del "Rapapolvo" d´en Manolo, els nanos van sortir més concentrats encara que el Vilamalla va tenir també les seves opcions prova es el gol nomes començar la segona part i una molt bona aturada d´en Jan, ens temíem el pitjor, peró no va ser així i els nois a mida que passaven els minuts jugaven millor fins que va arrivar el gol del honor d´en Guillem.

Van votar per l´elecció de "Jugador del Partit" en Joaquin, Xavi, Javi, Toni, Manolo i el pare del Jose, que ara no em ve el nom al cap, mala memoria.

Gerri ha dit:

jo crec k la segona part ba ser millor k la primera en k vam descansa i vam sortir a per lo menys a empatar el partit vam marca un gol

gerri

25 / març / 2009 14:36

Xavi ha dit:

Ostres un comentari!!! I jo que volia deixar el bloc.

Tens raó Gerri però s´ha de sortir a tope al principi, a per totes, i no esperar a que els entrenadors us esbronquin. Ara ja sabeu que no es pot sortir dormits al camp, que així no passeu de mig camp, i sou prou bons com per guanyar a qualsevol equip.