dissabte, 14 de març del 2009

Una Maneta (PUF 5 - AE Roses 0)

Hem anat al camp d'un dels equips menys golejats de la Lliga (després del Base i el Vilamalla) i per això ja era previsible que podriem fer pocs gols.
Ténen una defensa molt sòlida amb un molt bon central, amb anticipació i bona col.locació, que no ha donat opcions als nostres davanters. Però el partit ha sigut una mica extrany ja que hem començat amb l'equip i la disposició tàctica habituals i la primera oportunitat del partit ha sigut nostra, amb una internada d'en Guillem per la dreta però en el moment de xutar s'ha quedat massa escorat i li ha sortit un xut massa fluix. Era un partit de joc al migcamp però dues jugades desafortunades ens han costat dos gols gairebé seguits: al primer, el sol ha enlluernat en Sergi i no ha pogut calcular bé el bot de la pilota; i el segon ha estat una indecissió entre en Sergi i en Xin i se'n ha aprofitat un davanter unionista. Tot i així, en Sergi també ha fet una gran aturada. Més tard, un gol en pròpia porta de l'Adnane ens ha sentenciat, però tot i així no hem abaixat el cap.
A la segona part hi ha hagut un canvi tàctic. En Miquel ha passat al migcamp i en Guillem al davant, jugant amb un clar 3-4-3. Això ens ha donat més profunditat i n'hem tret molts còrners, encara que sovint els treiem en curt i això no comportava cap oportunitat clara de gol. Però al jugar amb una defensa de 3 (tot i que en Víctor, l'Eric i en Gerard han tret moltes pilotes) se'n han aprofitat els rivals i encara ens han marcat dos gols més, que podríen haver estat més ja que en Jan també ha tingut bones intervencions.
En definitiva, ens han clavat una maneta, però això sí, un equip de segon any que tampoc ha demostrat una diferència abrumadora de joc.