dijous, 7 d’octubre de 2010

Arriba el 1er Derbi Rosinc !

Aquest proper diumenge dia 10 d´Octubre els nostres Infantils jugaran a casa del C.F. Base Roses, en el que serà el primer derbi Rosinc d´aquesta temporada, esperem i animem als nostres nois a que mantinguin l´actitud demostrada el passat cap de setmana davant el Vilafant en el que varen obtenir un resultat d´empat a 6 gols.

HORA DE CONCENTRACIÓ: 09.15h.
LLOC: Camp de la Vinyassa I

HORA DEL PARTIT: 10.15h.
LLOC: Camp de la Vinyassa I

EVENT AL FACEBOOK

Comença la Temporada 2010-2011

Planter Temp. 2010-2011
Ja ha començat la temporada 2010-2011 i després de tenir el bloc un xic abandonat, intentarem tornar a informar de com van els nostres "nanos", us animem a participar en aquest el vostre espai, si un pare, jugador, membre del club vol col.laborar editant i afegint contingut en aquest bloc només ens ho ha de dir per poder-lo autoritzar com editor.

A la data d´avui ja hem jugat 2 jornades, el primer partit el varem jugar amb el Juncaria, a Figueres i el resultat va ser d´alló més positiu amb victoria per 0 a 1. El segont partit el varem jugar contra el Vilafant amb resultat final de 6 a 6, en un partit molt vibrant i on els nostres nois no és van desinflar tot i anar perdent 1 a 4.

SOM-HI NOIS!!!! SOM-HI ROSES!!!