dimarts, 14 d’abril del 2009

TORNEIG A PALAFRUGELL...

Cel a Borreguets, Aigua a Canterets !!!

Girona 2 - Alevins 0


Comenari de Fernando editat:

Solo queria comentar una cosa a pesar del frio y la lluvia que hemos pasado esta mañana de Domingo , nos ha servido una vez mas a continuar con este gran ambiente de union entre los jugadores y los padres de este Alevin , que a pesar de que el club nos ha dejado de la manos de Dios , nosotros sguimos confiando en este grupo de jugadores y padres gracias al magnifico trabajo qur estan llevando a cabo Tony, Javi y Manolo- Espero que el club no se ofenda tambien ahora ya que la ultima vez que hablamos nos castigaron a los padres sin bocadillo el sabado , este es un ejemplo mas de la incompetencia de esta junta , hablan de la falta de dinero y el sabado que solamente con nuestro consumo hacen el dia los señores se enfadan , cosa que es natural viendo la ridiculez de beneficios que presentaron en la junta. Señores este grupo no se va a deshacer pero no precisamente por vuestro apoyo sino porque a nosotros no nos da la gana. y para acabar dar las gracias al Ayuntamiento y en este caso al regidor d´esports en Carles que a peticion de Manolo nos ha pagado el desplazamiento a Palafrugell. Merci.

Anònim Badó ha dit...

Un cop més la Junta (com que han dimitit ja no sé si encara s'ha d'anomenar així) ens ha ignorat, com tota la resta de la temporada. Davant la senzilla petició de la disposició d'un autocar per a un desplaçament a Palafrugell (encara que sigués per participar en un torneig amistós) ens contesten amb un no menys senzill "no hi ha calaix" (segons per què, clar). La insistència dels entrenadors i la iniciativa dels pares per buscar algun medi de transport va fer possible contractar un autocar per a aquest desplaçament. I vull fer publicitat de MICROBUSOS BARCELÓ perque des del primer fins a l'ultim moment s'han portat magníficament (Châpeau, Santi). I en principi el teníem que pagar els mateixos pares ... Quina vergonya, senyors !!. Afortunadament a l'Ajuntament van veure que això no tenia que ser així i se'n van fer càrrec. Potser és que ens ho mereixíem, no ?. Deixant de banda aquestes insignificàncies, el torneig va ser passat per aigua i fred, potser no ens havíem d'haver retirat però aquella situació va arribar a ser insostenible i un club amb solera com el Palafrugell va tenir una manca de previsió del tot inacceptable: si no hi ha graderies cobertes i totes les previsions són de pluja, canvia d'escenari i no deixis tot el públic sota una trista lona davant de la barra del bar. I sino, s'havía d'haver suspès per tothom, perquè als nens això de jugar plovent no els va fer gens de gràcia, però als pares haver d'aguantar la pluja, encara menys. Però almenys el millor de tot van ser els entrepans de bacó i formatge i els de botifarra.
Del mateix partit poca cosa a dir. L'equip que va presentar el Girona també juga a la mateixa divisió que nosaltres, també son de primer any però amb 5 benjamins, i no va ser superior en cap moment. Vam aguantar molt bé la primera part, fins i tot amb una oportunitat de l'Ebrahim però a les acaballes de la segona part ens van marcar un gol en una incomprensible errada defensiva i el segon pocs minuts després en una falta directa magistralment llançada. Enfí, un partit sense història que tothom volia que s'acabés el més aviat possible.
Tornant al que he dit abans, amb tot aquest enrenou de l'autocar només queda l'evidència que anem reclamant durant tot l'any: L'AUTOGESTIÓ DELS NOSTRES PROPIS RECURSOS. El grup de pares i entrenadors som capaços de portar aquest equip. Amb les quotes de TOTS els nens, sense malbaratar els diners innecessariament i rebent directament la part proporcional que ens tocaria de la subvenció del Consistori, als nens no els faltaria de res. No com ha anat aquest any (samarretes, pilotes, autocars, ...).
SENYORS CANDIDATS A LA JUNTA DEL CLUB ... "AL LORO, que no estamos tan mal" !!. Si no voleu una altra excissió en aquest Club ens haureu d'escoltar (i complir, clar).

15 / abril / 2009 00:42