divendres, 17 de juliol del 2009

S’inicia la reestructuració i ampliació dels vestidors del Camp d’Esports

Aquesta setmana s’han iniciat els treballs de reestructuració dels vestidors del Camp d’Esports Municipal, que suposaran l’ampliació de l’edifici, el condicionament de quatre vestidors nous i la incorporació d’una zona de bar. El projecte, que compta amb un pressupost total de 356.000 € i està subvencionat pel Fons Estatal d’Inversió Local, donarà resposta a les necessitats actuals dels nombrosos equips esportius que fan ús d’aquesta instal·lació.Amb les obres que acaben de començar es completarà la reestructuració ja iniciada en una primera fase d’obres, que suposà l’ampliació dels vestidors existents, la incorporació d’un de nou i el condicionament de la zona d’infermeria. Els treballs actuals, per la seva banda, suposaran l’ampliació de les instal·lacions amb quatre vestidors més que seran destinats a grups petits, serveis, magatzems, àrea d’administració i un bar complementari. En total es reformaran 230 m2 i s’ampliarà l’edifici amb 136 m2 més.

Tot i que inicialment la realització d’aquestes obres es preveia en dues fases diferenciades, la seva inclusió en les subvencions atorgades pel Fons Estatal d’Inversió Local ha permès la seva execució conjunta, fet que permetrà disposar de l’equipament en perfecte estat ben aviat.

L’objectiu del projecte és la modernització integral de l’edifici de vestidors del camp d’esports, construït a l’inici de la dècada dels 80 i que es trobava desfasat per a les actuals necessitats de les entitats esportives, amb gran nombre d’equips i categories. Al mateix temps permetrà diversificar l’oferta d’activitats, estades esportives i competicions que es realitzen al municipi.

Font: www.guiaderoses.net