dimecres, 25 de març de 2009

Endavant Blog !!

Què dius Xavi, que vols deixar el blog ???????
Ni pensar-hi.
Ara que ja tenim nou comentarista ... (Bé, Gerri, bé)
Però no només en Gerri ha de trencar el gel. Som molts (jugadors, entrenadors, pares i mares, ...) i si tots hi posem la cullerada això tirarà endavant. Hem de participar-hi més, dir la nostra, criticar, opinar, penjar fotos, vídeos. Ja hem passat de les 1000 visites !!!!
Vinga, que ara vé el millor de la temporada, a veure si aconseguim el desitjat 7è lloc a la classificació (la línia de separació entre els equips de 1er i 2on any. Que per ser el primer any estaria mol bé.
I ademés hi ha les classificacions per jugadors destacats, porters i golejadors, amb trofeus a final de temporada. Anims nanos !!!.
PD: A qui li interessi, per Setmana Santa (de Divendres Sant a Pàsqua) hi ha els tornejos d'Alevins de Peralada i el MIC de L'Escala. Val molt la pena anar-ho a veure, hi ha les pedreres dels millors equips (Barça, Madrid, València, Betis, Español, Manchester Utd., Ajax, Arsenal, Oporto, ...).

1 comentari:

Anònim ha dit...

No home, era conya, només m´ha agafat "depre" al veure el bloc dels cadets i comprovar la tira de comentaris per part de pares, misters i jugadors.

I a més ara que tinc corresponsal nou sense faltes d´ortografia.

Per cert demà publicare el torneig de Palafrugell pels nostres i el de Llança pel bloc de l´escoleta que m´ha enviat per mail en Jaume, que avui el MARCA m´ha passat feina per tota la nit.

Salut.