dimecres, 1 d’abril del 2009

COMENTARI "ANONIM" QUE HA DE SER EDITAT

Anònim ha dit...

El año pasado fuimos a este torneo, aunque el tiempo no acompaño, la verdad es que la organización fue perfecta. Este año me da la sensación de que la cosa no ira tan bien, ya se nos ha comunicado que no pondran a nuestra disposición un autobus.


Un equipo como el Alevin, con la mayoria de las cuotas pagadas, con una implicación tanto de los padres, familiares, entrenadores, etc..eso es lo de menos, entrenadores sin cobrar hace 3 meses, la miserable cantidad de 150 Euros, con 25 niños a su cargo, equipaciones rotas (nos hemos buscado la vida para que fueran por los campos dignamente, gracias Manolo), no nos han proporcionado balones, ni material de entrenamiento... pero eso si las cuotas han valido para que el 1er. Equipo, tenga jugadores rondando los 1.000 euros de sueldo.


Con esto no quiero criticar al 1er.Equipo, este equipo tiene que existir, pero la Junta se ha olvidado por completo, de la esencia de un club, el Futbol Base ya lo comentamos al principio de la temporada pero de poco a servido, esto tiene poca solución.
y ahora dicen que quieren dimitir, lo que hay que hacer es terminar la temporada, y separar el futbol base del futbol competitivo, autofinanciar el futbol base con las cuotas y dejarse de historias que un niño cuesta unos 500 euros al año eso es MENTIRA, las fichas del futbol alevin de Federación no valen un duro, a si que donde esta el dinero de las cuotas de los niños???

31 / març / 2009 10:24

7 comentaris:

Anonim "en català" ha dit...

Tens tota al raò i tot el meu suport, a principi de temporada se´ls hi va oferir en una reunió en la que estavem tu, ell i jo, la possibilitat de separar, no l´entitat, si no les categories, per tirar endevant un projecte que al meu parer era interessant tant pel club com pels nanos. Però que els debilitava (a la junta),econòmicament, ja que ells saben que el futbol base rep el que rep, cuotes i subvencions...

Un futbol base que s´autofinança sense subvencions, unes subvencions que si s´han rebut, l´ajuntament faria bé en revisar-les ja que no crec que els diners hagin anat a parar als nanos, si no a roba innecessaria pel primer i segon equip, en autocars per no totes les categories, i nomines a jugadors que molts d´ells no son de Roses, etc...
El futbol "professional" s´ha de pagar mitjançant l´iniciativa privada i si l´Ajuntament destina una subvenció pel futbol base i als nanos, es de LLADRES no gestionar-ho bé ja que amb aquesta subvenció es podrien fer moltes coses per a ells: Material Esportiu, Activitats de lleure, Monitors PAGATS, Transport i perqué no acabar de pagar algunes cuotes de las que els familiars no es poden fer càrrec i no tenir que fotre fora nanos del nostre equip per falta de pagament, mentre que ells (la junta) es gastan en jugadors... doncs facin les contes minim 18 jugadors a una mitja de 600 ... mensuals... paso de contar que em poso malalt....

Anònim ha dit...

primero disculpas por la redacción del texto y por las posibles faltas ortograficas, la verdad es que fue todo muy rapido...
Quiero comentaros que el el blog del cadete, no existe la libertad de expresión, he querido hacer un comentario, preguntado si en ese equipo estaban todos al corriente del pago de las cuotas y no han publicado en comentario.
Bien pues lo publico aqui, no las han pagado, faltas muchos, van en autobus etc. etc., L A M E N T A B L E

BADÓ SALA (jo no vull ser anònim) ha dit...

Doncs jo també estic amb vosaltres.
Les quotes que paguem els pares no reverteixen en els equips inferiors; no podem ser la mina dels de dalt. Si aquestes quantitats son veritat em semblen una barbaritat per aquesta categoría. Si no es troben empreses que financïin els sous dels jugadors del 1er equip (i menys en aquests temps de retallada de despeses), no ens poden posar la munyidora.
Els calers de les quotes del futbol base s'han de quedar al futbol base. I si no ha de ser així, doncs molt senzil: EXCISSIÓ.
No va fer el mateix el Base en el seu moment ?? (la comparació pot semblar odiosa, però totalment vàlida).
Bé, tot això i més suposo que se'n parlarà a l'Assemblea de divendres, que em sembla que serà calenta, calenta. Si més no, l'olla
ja comença a bullir.
Una altra, si el que es va fer a l'aleví amb els que no pagaven les quotes no es fa a la resta d'equips de base això vol dir que estem a Can'60.
Ah, i pel tema del bus pel Torneig de Palafrugell espero que no hagim renunciat definitivament. Es fa pels nanos, i a ells els fa molta il.lusió. Hi haurem d'anar com sempre, amb els nostres cotxes. Ara ja, què més dóna ???
FINS DIVENDRES !!!!

Unknown ha dit...

Joan Ruiz (no em dóna la gana ser anònim!)

Estic completament d'acord amb els dos anònims anteriors i, també amb en Badó Sala. No hi ha dret que, els que haurien de ser la llavor d'un arbre futur, els nostres jugadors alevins, hagin de finançar els jugadors del primer equip i no quedar-se ni amb les engrunes. Al final, com va dir un pare d'un dels jugadors del nostre equip, l'ascens que tant i tant vàrem celebrar el passat mes de juny, ha estat molt més contraproduent que beneficiós per als interessos dels nostres fills. Si Roses no pot tenir, o per falta de massa social, o per poca implicació de l'Ajuntament, o pel que sigui, un primer equip a Preferent, doncs que es quedi a 1a Regional i si no a 2a. Només cal veure des d'on ha hagut de començar, per motius diferents, la U.E. Figueres.

Encara recordo quan, a la festa del final de la temporada passada, a l'Aquabrava per ser més exactes, en el que va ser el seu primer acte oficial després d'haver guanyat les eleccions, l'actual alcaldessa de Roses va dir que "tot seguiria com fins ara" i que "a l'A.E.Roses no li faltaria de res". En aquells moments més d'un va pensar en allò de "les paraules se les emporta el vent".

Pel que fa al Torneig de Palafrugell, amb la il•lusió que tenen els nostres fills, seria una pena que al final no s'hi anés. Proposo d'anar-hi pel nostre compte, amb cotxes particulars i, després, fer tota la difusió que calgui de les limitacions que hem hagut de patir.

Finalment, no voldria acabar aquest comentari sense destacar l'extraordinària tasca que estan fent en Toni, en Javi i en Manolo. Sense ells, més valdria engegar-ho tot a rodar. Endavant i no us rendiu!

Visca l'A.E Roses, però no d'aquesta manera!!

Javi ha dit...

Nosotros seguiremos con el equipo pase lo que pase, no necesitamos dinero para seguir con los niños, si fuera por eso ya no estariamos.
Yo personalmente, estoy orgulloso de mi equipo y del grupo que hemos formado entre todos, orgulloso de ver 19 familiares por ejemplo el dia del partido del P.U.F, cosa que lamentablemente no pasa en ningún equipo de la Entidad.
La Junta no quiere futbol base, pero han dejado claro que si quieren las cuotas. Supongo que la próxima temporada tendremos que reunirnos y antes de empezar dejar las cosas bien claras.
Puede ser que tengamos Autobus para el Torneo, pero eso desde mi punto de vista no cambia nada.
Un saludo a todos
Por cierto Tous el Blog esta animado jejeje.

Xavi ha dit...

Mola, Mola como os paseis os censuro Je Je...

La verdad que aunque el blog pueda parecer una tonteria, cuando uno realiza un trabajo con la mayor ilusión posible, como es el caso, para poder compartir opiniones, datos, fotografias etc.., se siente recompensado cuando la gente entra y comenta. Si no hay razón para tener un blog.

Respecto a vuestro trabajo con los niños, ya sabes mi opinión. Creo que todos hariamos lo mismo, solo por orgullo tirariamos "palante".

Habra que esperar a mañana a ver como va la asamblea y que decisiones se toman. Yo seguire como siempre, pase lo que pase, con los niños al 100x100, es un buen grupo, que aparte de compañeros son AMIGOS, y esto es con lo que al fin y al cabo uno se queda.

Si nos hubieran hecho caso a principio de año en la reunión que tuvimos...ahora no se como estariamos pero seguramente en esta situación no... solo por la ilusión i el entusiasmo que le hubieramos puesto, creo que ahora estariamos bastante mejor.

En fin que hi farem !!!
Oye!!! por cierto ...tu que sabes lo que hicieron en la Asamblea del Madrid con el Calderon, no podriamos con unos pasamontañas, unos bigotes postizos, y unas gafas de plastico, hacernos pasar por socios compromisarios y montar un Follón del quince.

Saludos i.... a estas horas el Madrid de Basquet perdiendo....

Anònim ha dit...

Cualquiera va a la asamblea, si va a durar 3 horas y no van a sacar nada en claro....te suena