dissabte, 16 d’octubre del 2010

Encantats de conèixer-vos !!


La jornada d'avui no ha estat del tot adient pel que fa al àmbit esportiu, però els nostres nois han lluitat molt bé el partit contra La Salle Figueres que desprès d'aconseguir empatar per 2 gols, finalment ens han acabat guanyat per 5 gols a 2.

Això si hem fet el primer dinar de la Temporada i ens ho hem passat d'allò més bé, amb unes botifarres i una cansalada molt bones, ens hem retrobat tant pares de les altres temporades com els nouvinguts, en un ambient molt divertit hem passat una bona estona de amistat i rialles, ha estat un plaer coneixia-us a tots i us donem una forta benvinguda aquest grup de pares que l'únic que volen és gaudir veient com els seus fills gaudeixen.

I com ja hem comentat, emplacem el proper tiberi per els voltants de Nadal, cap a l'últim dia d'entrenament abans de la parada de Nadal, amb un berenar sopar a base d'embotits i pa amb tomàquet, us anirem informant de tot ...

Donem la nostra benvinguda ha en Dimitri, en Agustí, en Marc, en Joan, en Marwan, en Hamza, en Samer, en Adrià, en Joey i en Alejandro. (esperem no deixar-nos cap, jeje).

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Gracias por recibirnos en vuestro grupo !!!! ha sido un dia genial...
Ester !!!!las fotos son geniales...
Eres una maquina !!!!

Chus....

Esther ha dit...

Gracias a todos vosotros, por vuestra nueva amistad y gracias a ti chus por el apoyo que has mostrado desde el primer dia !!!